title.png head.png

Jäsentietolomake

 

Jos olet liittymässä Käyhköjen sukuseuraan, niin onneksi olkoon! Olet tehnyt loistopäätöksen!

 

Tällä lomakkeella voit liittyä Käyhköjen sukuseuran jäseneksi. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia tietoja.

 

Sukuseuraan voit myös liittyä soittamalla suoraan Veli Käyhkölle. Hänen yhteystietonsa löytyvät sukuseuran hallituksen tiedoista. Jos et halua käyttää sähköistä liittymistä, voit tulostaa Lomakkeet -sivulta Jäsentietolomakkeen, täyttää ja lähettää sen Veli Käyhkölle.

 

Sähköposti ei ole pakollinen, mutta olisi toivottavaa, että ilmoittaisitte sen. Jos haluat ilmoittaa joitain lisätietoja on niille myös oma kohtansa.

 

Kun olette täyttäneet tarvittavat tiedot kirjoittakaa tarkasti ”varmistus” -ruudussa oleva numero/kirjainsarja ”kirjoita kuvan merkit” -kohtaan. Varmennuksen tarkoitus on estää netissä toimivien vakoiluohjelmien toimintaa. Kirjoitettuasi varmennuskoodin oikein paina ”lähetä” –nappia ja viesti lähtee Veli Käyhkön sähköpostiosoitteeseen. Hän lähettää sinulle laskun vuosimaksusta, jonka maksettuasi sinusta tulee Käyhköjen sukuseuran jäsen! 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:
:
:
:
Varmistus:
Captcha Kirjoita kuvan merkit