title.png head.png

Ajankohtaista

Käyhköjen Sukuseura on myös Facebookissa! Tykkää ja jaa sivua sukulaisillesi!

Käyhköjen Sukuseura:

www.facebook.com/pages/Käyhköjen-Sukuseura/108364105874216

 

Suomi 100 vuotta - teemamatka

PIETARI - KIIKERI - SUOMENLAHDEN RANNIKKO 4 pv 20. - 23.7.2017, To - Su

Sotahistoriaa, suurkaupungin hulinaa ja Inkerinmaan vanhoja kyliä.

Matkan aikana pysähdytään ja tutustutaan mm. Viipurissa, Säiniössä (käyhkön suvun alueita), Pietarissa, Inkerinmaan Kikkerissä, Inon linnoituksen raunioilla ja Koivistossa.

Hinta alk. 389 e +viisumi

lisää matkan reiteistä, majoituksesta ja muusta sisällöstä sekä muut lisätiedot löytyvät eteläsavon matkojen kotisivulta

ilmoittautumiset:

www.eteläsavonmatkat.com/Varaa.php

info@eteläsavonmatkat.com


 

Sukututkimuksessa on edellisellä toimikaudella saatu uutta tietoa Kerimäen, Savonrannan, Säämingin ja Ruskealan alueilta. Tänä vuonna uutta tietoa ei ole saatu. Jos sukuseuran jäsenissä on henkilöitä, jotka eivät ole löytäneet tutkimuksista oman sukuhaaraansa koskevia tietoja, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sukuseuran hallituksen jäseniin. Olisi hyvä jos tutkimuksesta tulisi mahdollisimman kattava.

Muistutus kaikille: valokuvien, tarinoiden ynnä muiden dokumenttien keruu on käynnissä ja olisi hyvin hyvin mukava jos niitä meille toimitettaisiin! Sukukirjan kirjoittaja on myös hakusessa josko joku sukulaisista tuntisi asian omakseen. Yhteyttä voi ottaa kaikkiin toimikunnan jäseniin. Sukukirjatoimikunnan kokoonpano ja yhteystiedot löytyvät sukuseura-linkin alta.